5/1 2007

O Tempora Mores

4

Hapsakee, ‘t is al weer vrijdag: deze week is ontzettend snel voorbij gevlogen. Het lijkt alsof ik gisteren nog maar nieuwjaar heb gevierd of ik voel me toch zo tenminste… misschien maar eens op tijd in mijn bedje kruipen! Als ik zo even terugkijk wat ik deze week allemaal heb gedaan.. ik zou het begot niet weten: veel gewerkt, ne redelijk film gezien (in tegenstelling tot wat mijne roomie vond, das de laatste keer dat hij mij ne film laat kiezen), hier en daar eens een pintje gaan drinken… Maar ‘t wordt dringend eens tijd om ff rust te hebben. Dus volgend weekend ga ik een weekendje uitwaaien in Domburg… kwestie van niet in de verleiding te komen om toch het warme nest te verlaten en aan nachtbrakerij te doen! Lijkt me een prima plan! Gisteren wel nog even een 80′s avond gehad met een goeie driehonderd nummer die te quoteren waren… net zoals de vorige keer veel plezier gehad! Zij die er niet waren hadden ongelijk! En voor diegene die zich afvragen waar het allemaal goed voor is: patience my young padewan!
Voor de rest moet ik dringend eens gaan kijken waar ik mijne reispas ergens heb verstopt aangezien ik binnen 3 weken op de vlieger naar Sud Afrika stap en blijkbaar hebt ge dat ding daar voor nodig… morgen eens gaan rondsnuffelen in mijn archieven, die her en der over het land verspreid liggen!

in Lifelog

4 Responses to “O Tempora Mores”

 • Zeg… patience hebben we wel, maar mogen we ook niet mee quoteren ? ;)

 • 10y said

  Ja sjoe, als je ons ni uitnodigt kunnen wij ook ni mee hé! duhuh!
  and about 2night: niks van vroeg in uw bed, na uwen d* wordt u in de pingpong verwacht!

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  wa hadde nu gedacht… ikke vroeg in mijn bed?

 • 10y said

  aha, da klinkt al een pak beter!

Leave a Reply