2/1 2007

Clouseau

0

Dus vorige week vrijdag naar Clouseau gaan zien. Niet dat ik een wereldse fan ben maar ik wou het toch eens zien. Ik moet zeggen dat het eigenlijk wel de moeite was. Ze weten wel hoe ze een show moeten ineensteken… En natuurlijk allemaal meezingers. Ik was zelfs aangenaam verrast door :"Ik wil niet dat je weg gaat" mooie versie hoor! Verder was het wel leuk die twee podia, de ene keer stond je op de eerste rij en dan weer helemaal vanachter, voor elk wat wils dus. De gast optredens waren van Bart Peeters en Nathalia. Bartje bracht een nederlandse versie van "I’m into Folk…" beetje nen afknapper om zo een goed nummer in het Nederlands te zingen maar ja… En Nathalia, draai het of keer het maar ik blijf die steengoed vinden… aan elke mens zijn er wel wat hoekses af hé! Enfin, twee videookes:

En nog wat sfeer beelden op digitaal foto-formaat!

in Lifelog , Music

Leave a Reply