28/12 2006

Mc Mac

1

Plopperrrr de plop… niks van! ‘t Is tegenwoordig bij mij alleen nog maar "Mac Maccer de Mac". Zoals reeds eerder gezegd ben ik super tevreden dat ik de switch heb gemaakt. Ik heb ergens deze zomer een MacBook angeschaft, lekker compact en mooi. En sindsdien ben ik gestaag aan het grasduinen in dat macwereldje. In het begin was ik vooral tevreden over de look ‘n feel maar hoe langer ik er met bezig ben hoe wilder ik er van word. Heel dat ding en alle software daaromtrent zijn ontwikkeld met 2 zaken voor ogen. Usability and looks… perfect toch! Handige programma’s die een streling voor het oog zijn. Ik heb hier geen zin om nu heel het PC ding af te breken want dat werkt ook allemaal naar behoren. Alleen doet mac het voor mijn privéleven net iets beter en mooier en vooral lekker afgestemd op mijn digitale leven! Nuhiiice! Fimkes ineenflansen met iMovies, photocasts, … enfin nog veel te leren en  te ontdekken maar ik wou het u even meegeven! Leuke commercials trouwens…

Tip van de dag:

  • Quiksilver: een handige search tool. Google desktop eat your heart out!
     
in Lifelog , Stuff

One Response to “Mc Mac”

  • stiekem wacht ik ongeduldig tot mijn Toshiba het begeefd, en ik ook zon MacBook kan aanschaffen.

Leave a Reply