26/12 2006

Mini Murphy

4

Bon, ‘t is weer werkendag vandaag. En hij is weer op zijn Murphiaans begonnen. Nadat ik met veel moeite uit mijn warme bed kwam gerold en mezelf gefatsoeneerd had, stapte ik vol moed naar mijn auto om de werkdag aan aan te vangen. Ik druk op het knopje om mijnen auto te openen… niks, nada…. allé, na 600 keer op da knoppeke gedrukt te hebben concludeerde ik dat de batterij plat was. Gene stress, die digitale kaartjes die tegenwoordig als autosleutel moeten doorgaan hebben nog een sleutel ingebouwd zodat ge zonder problemen de deur kunt opendoen. Alleen is het probleem dat er op heel die auto geen enkel sleutelgat is te vinden. Na heel mijnen auto vakkundig afgespeurd te hebben… ben ik maar naar binnen gewandeld om mijne reserve sleutel te pakken. En ja hoor… op het plekje waar ik die sleutel normaal bewaar was dus niks te vinden. Ondertussen had mijn humeur al een record dieptepunt bereikt. Alles ondersteboven gekeerd nergens te vinden… Alle chance dat mijne roomie iets wakkerder was dan ik… want hij lag op de plek waar hij moest liggen. Ik had alleen niet goed gekeken… Ik heb een hekel aan dinsdagen die zich gedragen als maandagen!

in Lifelog

4 Responses to “Mini Murphy”

 • Renegade said

  Er zal wel nie veel volk op den autoroute du travail geweest zijn
  toch al iets :p

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Oh so true!!

 • Soirée said

  Ik ben vanmorgen wakker geworden door continu gevloek beneden in huis.
  Laat het u een troost wezen, das ook nie de ideale manier om gewekt te worden op een dinsdag die zich als een maandag gedraagt !
  :o)

 • Highfly said

  Er is wel een sleutelgat :) je moet daarvoor een stukje plastic weghalen aan de rechterkant van je deurklink.(ja, soms moet je er goed aan trekken eer het loskomt) En dan kan je met het kleine sleuteltje je deur openkrijgen… RTFM zoals ze zeggen :)

Leave a Reply