25/12 2006

Mornin’ thoughts

0

Narf, ‘t is al maandag… da wilt dus zeggen morgen weer werken! Ik heb 2 dagen heerlijk geslapen en morgen moet ik dan weer vroeg uit mijn bedje. Dat gaat dus verschrikkelijk zéér doen hé. Das dan ook weer het nadeel van al die feestdagen, ge vergeet soms helemaal waar ge normaal met bezig zijt hé, misschien maar goed ook!
Enfin, vandaag (voorlopig) niets bijzonder op het programma: sebiet gaan eten bij mijn ouders, de was doen, wat oprommelen en ik zou echt mijn kleren is moeten strijken. Echt ik geloof dat de laatste keer dat ik gestreken heb 6 maand geleden is. Enfin, dat zal wel bij een goed voornemen blijven… ‘t is wel  heerlijk om nog eens wat tijd voor mezelf te hebben. Want dat is  de laatste maanden niet echt van gekomen… dus nu is het aan mij!
Van de gelegenheid ook eens gebruik maken om wat verder te experimenteren met iMovie… sinds ik mijnen nieuwe digicam heb moet ik eens dringend tijd maken van wat filmkes en fotookes in een mooi jasje te steken. Ik moet zeggen dat ik nog geen moment spijt heb gehad dat ik "The Switch" heb gemaakt: mijn MacBook’je blijft gewoon een super strak en goed werkend übergadget!
En dan het altijd wederkerende thema, dat roken… daar moet toch eens iets aan gedaan worden. Maar blijkbaar is de wil er nog niet 100%. Ons moeder probeert mij één of andere accapunctuur-sessie aan te praten maar ik ben nog steeds van mening dat ge gewoon op karakter moet stoppen. Dat is mij vorige keer ook gelukt! Bon, ik gaan ff een sigaretje roken …

in Lifelog

Leave a Reply