24/12 2006

Xmass

0

Voila, voor mij zit het er al op Kerstmis. Gisteren alle verplichtingen nagekomen die ik moest nakomen in verband met Xmass. Eerst thuis gaan brunchen bij mijn ouders… gezellig, lekker en vooral mijn petekindje nog eens zien. ‘t Kan me ni schelen wat iedereen zegt maar ik vind Amélie het schoonste kindje van de wereld… nah! Verder nog bij de familie geweest. ‘t Wordt tijd dat k precies ook eens een gezin ga stichten want ik loop achter op al mijn neven en nichten… da was daar éne grote kinderboel! Euh maar mij niet gelaten hoor, ik pak mijnen tijd wel. En blijkbaar moet ge daar met twee voor zijn… dus nog ff wachten! Des avonds naar het landelijke Emblem gegaan voor een country-side Kerst – housewarming – … borrel. Heerlijk buiten rond een vuurton, kippeboutjes en erwtensoep… Daar kunde mij dus altijd me charmeren hé! Enfin, het hele kerst gebeuren is eigenlijk een beetje aan mij voorbij gegaan want ik had de laatste dagen ongeloofelijk weinig geslapen. En eigenlijk hou ik meer van spontane dan georginiseerde gezelligheid!

En aangezien ik gisteren nog eens op tijd in mijn bed ben gekropen heb ik heerlijk lang kunnen slapen en toch nog vroeg uit de veren… Vandaag dus een strolin’ around the city dag!

En voor elk één van jullie een fijne kerst toegewenst!

in Lifelog

Leave a Reply