23/12 2006

Daan

3

Gisteren dus Daan ge’daan’. Locatie: de prachtige zaal ‘De Roma‘ in Borgerhout. Naar het schijnt helemaal gerenoveerd door vrijwilligers… chapeau! Bon, Daan dus: kei goe optreden. Alleen even ‘boe‘ geroep na het eerste nummer omdat het geluid niet optimaal was. Dat was snel verholpen en ze zijn gewoon even opnieuw begonnen, de mannen. ‘t Was ne mix tussen de oude cd en de nieuwe… vette sounds (vooral de oude) en groovy tunes (de nieuwe). Het enige dat ontbrak was een beetje eigen inbreng van mister Daan himself… weinig klap tussen de liedjes gewoon hunne lijst afwerken. Maar het mag gezegd worden. ‘t Was gewoon steengoed! Geniet u even mee:

YouTube Preview Image

Meer filmkes op dipfico’s you tube

in Lifelog , Music

3 Responses to “Daan”

  • Renegade said

    Da s zijn beste nr (vind ik toch)

  • Soirée said

    Van mij hadde der “Housewife” of ” Swedish Designer Drug” ook moge opzetten ! Topschijven !

  • Ikke said

    Tiens… wij hebben precies een ander optreden van Daan gezien in de Roma. Ik vond hem echt zijn dag niet hebben. Nogal in de wolken van zichzelf en totaal geen warmte in zijn muziek. Hij kreeg ook het publiek niet mee. Wat een contrast tegen het optreden in de AB in december 2005…

Leave a Reply