22/12 2006

San Marco

6

Bon, gisteren eigenlijk een beetje hoogverraad gepleegd. Ben naar het afterwork party van de concurrentie gegaan in San Marco Village. Goed geamuseerd maar ‘t was allemaal net iets te groots, te druk … een half uur aanschuiven om te parkeren, nog eens een half uur om binnen te geraken: dan heb ik er al geen goesting meer in hé… allé, alle geduld dat ik had een beetje bijéén gesprokkeld en toch binnen gevallen. Een feestje gelijk een ander… en tegen dat iedereen wat begon door te gaan begonnen ze pas echt goeie muziek te draaien… ah kijk eens aan ‘t was Axel Daeseleire achter de draaischijven… en aangezien ze mij altijd zeggen dat ik kei hard op hem trek heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om het tegendeel te bewijzen, bij deze dus.

in Lifelog

6 Responses to “San Marco”

 • Kim said

  Gij zijt veel knapper, zegt dat de mosselbabes het gezegd hebben! x

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Whoehooo… eat that Axel!

 • Soirée said

  Met alle respect, maar ik zou nie weten wie wie is.
  Je trekt indeed op elkaar. Ook qua kledingstijl.
  Beiden een gigantisch schreeuwlelijk hemd aan.

  :o)

 • amai – precies nen tweeling !!

 • jos vorkmans
  Twitter: nodesktophero
  said

  Ge hebt hem toch de groeten gedaan van me? Hingen vroeger aan dezelfde toog

 • katje said

  ge had is moeten zien hoe het er de dag nadien uitzag in san marco!
  was precies of ge in ne glascontainer liep!

Leave a Reply