18/12 2006

Tha weekend round up

4

‘t Is dus een weekend geweest zoals ik ze al lang niet meer heb gehad. Niks maar dan ook niks gedaan. Alles deed zowat zeer wat maar zeer kon doen … spieren, kop, neus, … dus gewoon heerlijk gecocooned vrijdag en zaterdag. Enkel ff in den Homey’s iets gaan drinken zaterdagmiddag maar dat was het dan ook. Blijkbaar was het ook Kerstfeest in onze straat maar het enigste dat ik daar van gemerkt heb is dat ik nergens kon parkeren. Enfin, tegen zondag voelde ik mij toch al een hele meuk beter. Alle chance want der stond nen dag aan de zee op ‘t programma. Heerlijk uitwaaien op ‘t strand, mens da kan deugd doen… en ‘s avonds, jezus… dan zijn we gaan eten in Ter Doest ergens in Damme Brugge ofzo. Enfin, dat restaurant is echt het Walhalla voor de zelfbewuste carnivoren onder ons. Ze kunnen er niet alleen heerlijk vlees en saus klaarmaken maar vooral ook véél… Zo veel zelfs dat je het nooit op krijgt, wat dus op zich een beetje absurd is en verspilling, but hey der is toch geen honger in de wereld. Maar echt, volgens mij wordt er echt per tafel een half koebeeste geserveerd. Volgens mij zijn de koeien die ge ziet in de buurt van het resto zo slim geweest om zelf bij de lokale veearts een attest te gaan halen met de melding dat ze dolle koeienziekte hebben… qua levenslengte scheelt dat veel voor die beesten… desalniettemin ik heb voor de rest van dit jaar genoeg steak gegeten… en voor volgend jaar ook!

in Lifelog

4 Responses to “Tha weekend round up”

 • Renegade said

  Da ziet er ne goeie steak uit mmm

 • Soirée said

  Om nog maar te zwijgen van diene assepot daar rechttegenover.

  Smakelijk !

 • 10y said

  dat is precies die beuling van een tijdje geleden, hebben jullie die terug opgevist ofzo?? ;-)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  yep en gereïncarneerd tot een koei in versneden en gebakken toestand

Leave a Reply