12/12 2006

Look-a-likes

3


Aangezien ik op elke weblog die een beetje even nutteloos was als de mijne een gezichts vergelijking tegen kwam heb ik hem zelf ook maar eens met de gemiddelde mens! En kijk eens aan, mijn edele gelaatstrekken worden in één adem vernoemd met Prins Harry, Ben Stiller, Sting, Jessica Simpson (oerdom maar schoon om naar te zien), David Soul (Who the hell…), Nick Lacey (weer een dom maar mooi aanhangsel van het Simpson geval), Thomas edison (Aha!!) enzo… Ik weet het, ‘t is echt nen hoop zever in pakskes maar ‘t belangrijkste is dat ik er mij ff beter door voel. Ik kan het gebruiken vandaag … Jadie bla di bla enzovoorts

in Stuff

3 Responses to “Look-a-likes”

 • 10y said

  leve de blogs dan zeker, keep on smiling beejbie, t leven is te leuk om ongelukkig te zijn xxx

 • Renegade said

  David Soul is de acteur dat Hutch speelde in Starsky and Hutch

 • Renegade said

  Ben Stiller is wel bekend voor zijn ‘good looks’ mouhahahaha

  Bravo :p

Leave a Reply