10/12 2006

Rollercoaster W-end

0

‘t Was een rollercoaster weekend… op emotioneel vlak dan toch! Maar hey, zonder laagtes, geen hoogtes hé! Voor de rest wel leuke dingen gedaan. Vrijdag was het weer het jaarlijkse Sint en Kerst feesje bij A. Altijd heel gezellig en gemoedelijk. Wat sketchkes en opdrachtjes doen en kadookes geven en krijgen. ‘t Was normaal nog de bedoeling om naar Sunglasses te gaan daarna, maar ik was voor gene meter meer in gang te trekken, zachtjes in bedje gekropen dus.
Vrijdag was ook de site van het jaar verkiezing… niet geweest dus, vorig jaar ook al niet. ‘k Vind het leuk om er bij te zijn in de lijst maar daar stopt het dan ook: en 82e plaats, ik kan er mé leven! Enfin, zaterdag dus redelijk wakker opgestaan, wegens op tijd in bed en dus van de volledige dag genoten, meestal mis ik de helft! Een beetje rondslenteren in ‘t stad en hier en daar een koffieke gaan drinken en wat eten…! ‘s avonds wa vollek over de vloer gehad met nogal goede culinaire eigenschappen… ‘t heeft gesmaakt: het mag gezegd worden! En nadien kon ik het toch niet laten om nog een subtiel stappeke te zetten… subtiel is wel iets minder subtiel geworden… maar da kon de pret niet drukken, in tegendeel…!
Vandaag was de lazy sunday en beetje in mineur gestart maar ik heb er toch maar het beste van gemaakt. ‘s Middags kwam er en collega van Olland over om eens en stukje Antwerpen te zien. Ik die mensen direct naar de Wattman meegesleurd, my all time favorite, en een stukje Antwerpen laten zien! Voor vanavond zal het niet veel verder dan zetelhangen worden… Lazy Sunday dus toch…

Ooit al afgevraagd hoe nen beuling er uitziet als ge die te hard bakt…

Elke gelijkenis met een andere subtanties is louter toevallig…

in Lifelog

Leave a Reply