3/12 2006

Festival Bleu

2

Vrijdag naar een soort concert gegaan in de Korte Klarenstraat, en initiatief van Croissant Bleu. Eigenlijk was het een kamerconcert (in een prachtig decor) waar verschillende soorten "klassieke" muziek aan bod kwamen. Twee winnaars van de Koningin Elizabeth wedstrijd brachten en prachtige combinatie van piano en viool begeleid door een meisje met en prachtige stem, een beetje opera dus. Daarna één of andere italiaanse tenor, man wat kon die zingen. Na al dat zwaarmoedige was het even tijd om wat de vrolijkere toer op te gaan. En waar kan dat beter door gebracht worden dan door een accordeon (my all time favorite) … ik was weer even helemaal in Amélie Poulain sfeer! Enfin, heel de avond afgewisseld tussen verschillende stijlen… prachtig gewoon. Afsluiter was een Jaques Brel ‘imitator’ … hilarisch en prachtig tegelijkertijd! Enfin, als ik daar de volgende keer nog binnengeraak dan ben ik zeker van de partij. O ja, het eten dat je tussen de verschillende stukken krijgt geserveerd is gewoon om je vingers van af te likken… niet onbelagrijk dacht ik zo! Maar voor de liefhebber: check zeker hun site.

in Lifelog , Music

2 Responses to “Festival Bleu”

 • Soirée said

  Hadde da meiske op de piano op de 1e foto
  niet wa meer in close-up kunnen trekken?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Das voor in de privé collectie! ;-)

Leave a Reply