30/11 2006

Bekoorlijk koortje

1

Gisteren naar Classx’ 06 geweest in de Koningin Elizabethzaal. Dit jaar (voor mij de eerste keer dus) stonden daar veertig meisjes met klinkklare stemmekes onder de naam Scala, hun ding te doen. ‘t Was de moeite maar ik was niet echt onder de indruk… laten we zeggen dat het gewoon mooi was om naar te luisteren. Waar ik wel van onder den indruk was: het zangtalent van Koen Buyse (Zornik). Ik krijg sowieso al kippevel als die mens zijn keel open gooit… maar solo onder begeleiding van de Scala-engeltjes was het helemaal een kippevel moment. Ik ben hem na het optreden dan maar een polleke gaan geven om te zeggen dattem het goed heeft gedaan.
Ook leuk, de achterkant van de Koningin Elizabethzaal mondt uit in de Zoo… dus dan zijn we daar nog even gaan rondlopen. Eigenlijk gewoon niks te zien maar ‘t is eens wat anders dan overdag met kei veel volk rond u. De meeste beesten lagen al lang te slapen enkel de flamingo’s hadden het zo niet begrepen met nachtrust. En toen we voorbij de pinguïns liepen spurten deze juist "kuddegewijs" hun zwembadje in… gigantisch grappig om zien. Allé vooruit: weer iets dat ik kan schrappen van mijn lijstje met things 2 do: ‘s nachts in de zoo rondlopen. Nog een paar slechte foto’s als bewijs:

Update:
Ik bedenk me net: ik had beter ook al die meisjes eens goeiendag gaan zeggen… maar das dan nu te laat…

in Lifelog , Music

One Response to “Bekoorlijk koortje”

  • Mosselbabe Kim said

    Ooh Koen van Zornik *zucht, kwijl kwijl*

Leave a Reply