29/11 2006

Midweek Crisis

2

Ik weet niet wat ik de laatste week heb maar hoe meer ik slaap hoe vermoeider ik opsta. Normaal gezien ben ik ‘s morgens een fysieke spring in ‘t veld. Dat wil zeggen… de wekker gaat af, den deze veert recht uit zijn bed, waggelt naar den douche en tegen dat ik uit den douche ben manifesteert zich het eerste besef van de realiteit. Maar de laatste dagen gaat mijne wekker af en geen haar op mijne kop die er dan nog maar aan denkt om iets of wat te bougeren…! Misschien tijd om eens wat vitamientjes te pakken… en wa meer te sporten!

in Lifelog

2 Responses to “Midweek Crisis”

  • Renegade said

    Als het een troost mag wezen
    Same here

  • 10y said

    sjoe, das de winter…. iedereen heeft daar last van helaas…. wie wil er nu opstaan als t nog minstens 1.5u donker blijft buiten…

Leave a Reply