26/11 2006

Tha weekend round up

0

Een weekendje zoals het moet zijn achter de rug… vol gezelligheid, genieten van stad en mensen. Zaterdag vol goede moed uit bed gesprongen want er moest vanalles gebeuren… alleen de mens waar ge met afspreekt valt pas om 11 u uit zijn bed! Maar niet getreurd alle dringende dingen zijn afgerond. Ouders bezocht, schoenen naar de schoenmaker, smoking gehuurd. Ja die smoking: om een of andere reden pas ik niet meer in die van mij… gekrompen in de was denk ik dan zo! Tegen drie uur had ik zo het idee om even op  bed te gaan liggen … lap om 7 u wakker geworden. Ik had precies wat slaap in te halen, ik vraag mij af waar dat vandaan komt! Enfin, fris en monter een vooral uitgeslapen aan de avond begonnen. Op de planning stond Foxy Lane in Petrol. ‘t Was een openbaring als het ware. Zalige mix tussen elektro en stevige rock… meer dan de moeite waard! Vanaag dus iets minder ambiteus en fris maar wel gewoon heerlijk genieten van en mooie zondag in de Koekestad…

Update: Hier nog een videoclipke van Foxy Lane: Shut Up Bitch

in Lifelog , Music

Leave a Reply