13/11 2006

Olé

4

En ook dit jaar zijn we weer van de partij!

Beste webmaster,

Het is weer zover! De verkiezing van de ‘Site van het Jaar 2006′ staat in de startblokken. En we hebben goed nieuws voor jou. Jouw website heeft namelijk de eindselectie gehaald en maakt deel uit van de 100 genomineerde sites in de categorie ‘Blogsites’.

Site van het Jaar praktisch!
Morgen, dinsdag 14 november 2006, publiceren we de volledige lijst van alle genomineerde sites in Clickx Magazine en op de website www.sitevanhetjaar.be. Van dinsdag 14 tot en met maandag 27 november kan er gestemd worden op deze site. De site met de meeste stemmen wordt tot ‘Site van het Jaar 2006′ gekroond.

Verdere stem info volgt nog!

in Site

4 Responses to “Olé”

 • Kim said

  Oe? En wij, en onze site dan? Zijn wij ook geselecteerd?

 • NodesktopHero
  Twitter: nodesktophero
  said

  Nico…korter houden, die Mosselbabes ;)

 • 10y said

  ela ela, wacht maar tot volgend jaar! dan zijn de mosselbabes de numero uno!! olé my ass! ;-)

 • Kim said

  We zijn gewoon te laat gestart met onzen blog. Het overweldigende succes van 1 maand telt helaas pindakaas niet voor site van het jaar. Wij starten op onzen blog de verkiezing ‘site van de maand’! Dan winnen we zeker, yihaaa….

Leave a Reply