13/11 2006

Hello world!

0

Bon, even een paar dagen uit roulatie geweest. Ge kent da wel hé… Met andere dingen bezig. Klein overzichtje van wat we zoal gedaan hebben de laatste dagen:
Vorige week donderdag via Highfly per achterdeur, "draaideur gelijk as da ze zeggen", op de Night of the Proms binnen getrippeld. En op zich is de Proms altijd een beetje door hetgeen er gebeurt op het middenplein. Helaas was deze editie met een zittend middenplein, af en toe ontstond er een polonaise die dan door de security professioneel de kop in werd gedrukt. Anderzijds zat er voor ons een meute zatte pubers die er hun werk van maakten om zich compleet belachelijk te maken. Den ene ging met zijn zatte botten tegen de grond, die moest ff het Rode Kruis gaan raadplegen. En al de rest had er niet beter op gevonden om te pas en te onpas mee te kwelen en te roepen. Soms storend maar vooral gelachen zenne! Back to the proms:  sfeer dus iets minder maar der was nog wa schoon volk om naar te kijken, dus dan hebben we ons daar maar op gefocussed. Deerne van corvee was Lara Fabian, maagdelijk wit verscheen ze op het podium en ze had een stem als een klok. Ineens stond heel da sportpaleis op zijne kop (of ik was gevallen da kan ook).
Vrijdag zo fris als en hoentje ergens gaan eten… ik kan de naam maar niet onthouden: eten en drinken maar dan in ‘t Italiaans. Enfin, lekker en ‘t grappige was dat mijn eten dus van het restaurant aan de overkant kwam. Dus in ‘t vervolg ga ik mijn tafel op ‘t straat zetten en overval ik die ober elke keer als die eten gaat halen… take away, letterlijk dan.
Zaterdag nog eens een "subtiel stappeke" in de wereld gezet: 80′s party in het Noorderterras. Ik was daar en maand geleden al eens geweest en had toen besloten dat ‘nonkel dipfico van deze kippenboer geen eieren meer moest hebben’. Maar door omstandigheden ben ik dan toch maar mee geweest. En al goe!! We zijn nog eens eventjes professioneel uit ons dak gegaan. Niet normaal… alleen maar eighties hits… ik wist niet meer waar ik het had. Allé kortom: Goe geamuseerd! Zondag was ne pannekoekendag. Bijna ni buiten gekomen! Bijna dan weliswaar…

in Lifelog

Leave a Reply