7/11 2006

Tha weekend round up

2

Bon, het was dus zoals één keer per jaar weer tijd om back 2 basics te gaan in de Ardennen. Slapen, kampvuurtje, wandelen,…. Wat is daar zo heerlijk aan, ALLES! Der valt echt niks te beleven… maar dan ook niks. Weinig tot geen GSM bereik, internet: wasda?, geen feestjes, geen nachtbrakerij in een grootstad. Gewoon op de personen rond u aangewezen zijn voor entertainment en u zelve natuurlijk. En dat beviel prima. Vooral het maken van een kampuurtje met uitzicht op de vallei was echt de waanzin. Doet me altijd denken aan de tijd van de scouts vroeger… en jadie bla melancholie enzo! Enfin, om een lang verhaal kort te maken, ik heb er ontzettend van genoten. Bij deze een impressie van het weekend:

in Lifelog

2 Responses to “Tha weekend round up”

  • 10y said

    nog een voordeel van een weekendje cocoonen in de ardennen: ge staat voor en keertje eens ni met uw hoofd op één of anderen onnozelen blog van twee zotte grieten :-)

  • Kim said

    Seg, spreekt voor uw eigen hé :p

Leave a Reply