1/11 2006

Oh what a night

2

Bon, weer "a night to remember". De planning was om op tijd in mijn bed te kruipen… da kon niet moeilijk zijn omdat ik steendood was. Dus rustig in de Zhoor gaan eten met de Mosselclubbabes en ff in de King Kong een pilske of twee en dan het bed in… Strak plan dacht ik zo. Tot in de King Kong liep het redelijk goed. Maar blijkbaar heeft daar mij iemand overhaald om nog even mee naar een verjaardagsdrink te gaan. Dat kan ook geen kwaad zo even, niet? Natuurlijk is iemand die jarig is altijd een beetje blij en wilt die een danske placeren. Allé even dan. (Ondertussen was ik al zwaar over mijn avondklok). ‘t Feestje in kwestie was in de Cinéma, maar wat wij niet wisten dat het georganiseerd was door één of andere lesbische liga. Wel sterk van de dames waar ik op stap met was: omdat het al zo laat was vonden ze de inkomprijs te duur dus vroegen ze aan de oranganisator of er niks geregeld kon worden, free Champi dus, olé! Daar stond ik dus in een ruimte vol "vrouwen" en niks potentieel… Allé, niet dat er op dat uur nog veel volk rond liep maar toch, ‘t gedacht was redelijk verwarrend. Achter de platendraaiers stond Zhora te draaien. Maar nu niet om te zeggen bijster goed, dus wij even naar "ons Zhora" gelopen om een plaatje aan te vragen, iets giga bekend, maar daar had onze "limburgse schone" blijkbaar geen kaas van gegeten… eigenlijk viel er dus geen knijt te beleven. Enfin, avond afgerond in den Echo waar we nog eens toeschouwer mochten zijn van een authentiek stukje "Headbangen"… en dan maar in bed gekropen.

in Lifelog

2 Responses to “Oh what a night”

 • Kim said

  Jeuj, hij heeft het aangedurfd. Hij heeft ons gelinkt!
  Pas op dat we ni al uw lezers stelen, hé gna gna.
  Check our blog 4 the Halloween pics :)
  Niko als schattig spookje maar toch nog een klein beetje herkenbaar hihi

 • 10y said

  Cool!! de mosselclub loves you man!
  in ieder geval, k ben ons zohra nog tegen t lijf gelopen rond een uur of zeskes in de café d’anvers die nacht….arrogant w(b)itch in tango-outfit! en die O what a night past ook wel in mijn tuesdaynight verhaal, damn what a night!

Leave a Reply