29/10 2006

Tha weekend round up

1

Wat me vorig weekend niet gelukt is, ging me dit weekend fantastisch goed af. Ben braaf op tijd in mijn bedje gekropen en heb ontdekt dat de uren voor 1u ‘s middags ook productief ingevuld kunnen worden. Het bijslapen heeft me ook geen windeiren gelegd. Alive ‘n Kickin’ ben ik door het weekend gewandeld. Zaterdag bij de ochtendstond de Colruyt binnen gestapt om te gaan hamsteren. Ik heb van mijn leven nog niet zoveel inkopen in één keer gedaan.
Zondag ochtend mij dus niet verslapen door het winteruur, nee ik was voorbereid mijnheer! Op tijd opgstaan om naar Eindhoven te bollen voor de "DDW" aka The Dutch Design Week. ‘t Was de moeite en er zaten een aantal leuke dingen bij. Maar zoals steeds bij die Hollanders hebben ze nogal veel concept en uitleg maar weining om te laten zien. Toch een aanrader om eens naar toe te wheelen. Foto’s en andere Eye-Candy komen later deze week want digital dipfico had de batterijkes van zijnen digicam niet opgeladen (zo uitgeslapen was ik dan ook weer niet). Bon, mijne pizza is on it’s way en die ga ik lekker tijdens Prison Break opsmikkelen.

 
Hamstereuuuh

in Lifelog

One Response to “Tha weekend round up”

  • Soirée said

    Zie ik daar een electrische tandenborstel tussen die aankopen ?

Leave a Reply