28/10 2006

Panic!@the Car

3

Gisteren even schrikken toen ik de E313 opreed, op terugweg van mijn ouders. Ik zat rustig naar wat muziek te luisteren toen er plots en helse beep mij wakker schudde. Een zachte vrouwenstem maakte mij op het volgende attent:

"Opgepast, spookrijder in aantocht! Gelieve niet in te halen."

Ik dus geel groen van ‘t verschieten rechts gaan rijden. Enfin, na 10 min was ik die mens nog altijd ni tegen gekomen. Dus ik bekijk da schermke nog eens … het was op de ring rond brussel thv Zaventem dat die spookrijder gesinaleerd was… Ik denk dat ze hun systeempje nog eens moeten fine-tunen bij Renault!

in Lifelog

3 Responses to “Panic!@the Car”

 • renegade said

  Dit gaat zowaar over den ‘autoroute des parents’!

  Kon het nie laten niko :p

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Gij moogt da Renegade, ge moogt da…

 • Highfly said

  er zijn er nog zo’n paar gekke, zoals Opgevast, Gevaarlijk transport” op uw weg…

Leave a Reply