27/10 2006

Pussy Puree?

5

Aan de grijs zwarte kat die deze ochtend op den "Autoroute du Travail" ter hoogte van Mechelen bijna voor bumperdecoratie van mijnen auto diende: Ik hoop dat ge veilig zijt overgeraakt. ‘t Was echt zielig om zien hoe dat katje op de witte lijn van de linkse rijstrook stond te kijken naar de eindeloze rij stalen monsters die aan kwamen geraasd.
Ik blijf het zeggen: ik hààt katten, maar om zo aan hun einde te komen, dat verdienen ze ook niet!

in Stuff

5 Responses to “Pussy Puree?”

 • Renegade said

  Eindelijk nog e post over den ‘autoroute du travail’!!!

  Mijn dag kan niet meer stuk

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ik ook van jou!

 • Je haat katten?? Ook zo van die mini katjes van een paar weken oud?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Nee die dan weer niet.
  Selectief haten heet dat ;-)

 • alexis said

  jep… haat ook katten…. ook kleintjes :-)

Leave a Reply