27/10 2006

Hello Murphy

0

Gisterenavond nog een klein Murphy’ken tegen gekomen. Had nog redelijk wat werk te doen dus besloot ik om het op ‘t werk voor gezien te houden en richting huis te rijden. Dan kon ik daar rustig verder werken onder de begeleiding van wat groovy tunez. Enfin, ik pak mijn spullen bijeen van wat ik zeker niet mag vergeten. Steek ze weg en vertrek richting huis. Tegen dat ik in Mechelen Noord was overviel mij een donkerbruin vermoeden dat ik mijn notities vergeten was. Tegen Rumst was de twijfel omgeslagen in negatieve zekerheid. Ik mezelf langs de kant gezwierd en even in de koffer gaan piepen: geen blauwe notitieboek te bespeuren. Der waren twee opties: ik kon helemaal opnieuw beginnen en een beetje uit mijnen duim zuigen of ik kon mijn kar keren en mijn boekje gaan halen. Optie twee is het dus geworden. En dan meteen maar besloten dat ik mezelf daar dan maar niet druk in te maken want das nergens goe voor!

in Lifelog

Leave a Reply