23/10 2006

L’ Afrique

1

Allrighty, ne maandag zoals ze niet veel voorkomen. Ondanks het vermoeiende weekend was ik deze ochtend verdacht fris. Dat kan natuurlijk ook gelegen hebben aan het feit dat ik niet gerookt heb ‘s morgens. Helaas was dat deze namiddag al weer omzeep. Enfin, ik heb toch al drastisch minder gerookt dan gewoonlijk. Das ook al iets vind ik dan zo en jadie jadie bla bla… Maar veel belangrijker vandaag: gewoon beslist dat we nog eens een mooi reisje gaan maken. We trekken in het voorjaar naar Suid Afrika, zalig gewoon! Ik kan gewoon niet wachten om de vlieger in te stappen en te landen in het land van het Tafelgebergte, Kaap de goede Hoop, Kaapstad, Stellenbosch … Ik ben er dus klaar voor, mijn rugzakske staat al bij de deur … L’afrique c’est fantastique!

in Lifelog

One Response to “L’ Afrique”

Leave a Reply