20/10 2006

Friday Ponderings

3

Moehaha, weekend! Enfin, de weken vliegen voorbij en de weekends zijn zalig. Maar voor dees weekend heb ik besloten om nog eens overdag van ‘t stad te genieten als het weer het een beetje toelaat. Ben de laatste weken nogal veel op stap geweest en ik hoor mijn lichaam nogal hard "Take it easy bro" zeggen. Dus geen extreme nachtelijke escapades voor mij dit weekend, om nog maar te zwijgen van tijdens de week. Ik kijk er eigenlijk wel een beetje naar uit om wat quality time aan mezelf te besteden. Aangezien ik nu weer mijn bureauke heb en een mooi uitzicht heb en dus niet meer met mijn laptopje op mijne schoot moet zitten, denk ik dat ik wat on line uurtjes ga presteren. En voor de rest gewoon wat genieten en rond zwerven… Zondag is het trouwens bosdag, met zijn allen de botinekes aan en het Zoniënwoud intrekken! Allé, we zullen is zien wat er terecht komt van mijn voornemens…

in Lifelog

3 Responses to “Friday Ponderings”

 • alexis said

  pffff wordt gewoon keihard stappen dus…… whahahaha….

 • berga said

  geen extreme escapades…yeay right…nog steeds niet uit uw bed zeker ;-)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ge zijt medeplichtig… geen recht van spreken! :-)

Leave a Reply