19/10 2006

Schaam op mij

3

Je hebt zo van die dagen dat je iets gedaan hebt waar je helemmaal niet trots op bent maar het ontbreekt je aan kracht om het recht te zetten. Vandaag is zo een dag. Wat is nog zo typisch daaraan: Compensatie! Met andere woorden heb ik vanavond een aantal dingen in orde gebracht die ik al veel eerder had moeten doen. Ik heb eindelijk mijn kast ineengestoken, mijn bureau geinstalleerd, de was gedaan die er al een week lag en nog 20 andere dingen. Je geweten sussen heet dat dan, orde in je hoofd creëren… Of het geholpen heeft? Een beetje…

in Lifelog

3 Responses to “Schaam op mij”

  • dosci said

    nu, dat was A … … … waar blijft B ?

  • Renegade said

    Of vertel nog es iets over den autoroute en de files? :p

  • yep…zeer herkenbaar (eilaas)

Leave a Reply