17/10 2006

Geiten

5

Dees moet toch even van mijne lever. Ik kom hier in het straat aangereden, op zoek naar een plekje om te parkeren. Zie een klein  autooke juist voor mijne neus wegrijden. Damn, denk ik, "daar geraak ik nooit in". Maar wat ziet mijn supersonisch oog: 10 meter verder is er wel ruim plaats, de enige nog vrije plaats in de straat waar ik in kan. Maar tot mijn grote verbazing gaat dat kleine autootje daar vlot en alle plaats innemend op staan. Een beetje verbaasd rij ik langs haar en doe mijn raampje naar beneden. Ik informeer even waarom ze hier gaat staan en niet op die vorige plek, waar ze al geparkeerd stond. Ik kreeg een koeieogen blik toegeworpen en met een krelig krenterig piepstemmeke zei ze dat ze dan 10 m dichter bij huis stond: "nota bene 15 meter verder". En dan volgde er een sociaal gestoorde, schouderophalende: "Ja, Sorry" en nog voor ik kon antwoorden was haar raampje dicht. Mijne mond viel gewoon tegen de grond!
Kijk daar kan mijn verstand dus niet bij hoe onmaatschappelijk en asociaal sommige mensnen zijn hé… Enfin, ik heb nog 20 min verder gezocht naar parkeerplaats en tegen dan was ik wel uitgetierd. Maar ik hoop van harte dat die ooit is valt en hare voet breekt. Op dat moment wil ik net diegene zijn die voorbij komt en waar zij aan vraagt of ik haar even naar de spoed kan brengen. Mijn enige antwoord zal dan zijn:  "Ja, Sorry Stomme Geit!"

 
Oorspronkelijke geitestal   Nieuwe en ruimere geitestal

Die had dus blijkbaar mijne vorige post hier ook niet gezelen: Wees lief voor je medemens: NOT!

in Lifelog

5 Responses to “Geiten”

 • shit happens :) Ik had er gewoon zo dicht gaan naaststaan, dat ze niet meer normaal zou kunnen uitstappen :)

 • Kim said

  een sociaal gestoorde, schouderophalende: “Ja, Sorry” –> hihihihihihi :)

 • NodesktopHero
  Twitter: nodesktophero
  said

  Allez man…die oorspronkelijke plaats was al de vlotte 5 meters.

 • man man man, ik zou kei hard beginnen vechten (en in den bak vliegen waarschijnlijk)

 • alexis said

  whahahahahah… dan zeggen ze dat mensen in a’dam sociaal gestoord zijn… whahaha lol!

Leave a Reply