14/10 2006

Saturday mornin’ awakenings

0

Heerlijk toch die zaterdagochtend. Wakker worden en beseffen dat je gewoon u donske terug over uw kop kunt trekken en verder kunt slapen. Gisteren gaan bowlen voor N’s verjaardag, bowlen dat is iets dat ik één keer in het decennium doe. Dus ik kan er nu weer 10 jaartjes tegen.  Tegen 12 u thuis en had eigenlijk nog vanalles afgesproken maar helaas hadden de vorige dagen nogal ingehakt op mijn slaapritme en ben ik dus wijselijk op tijd in mijnen tram gaan liggen om dan heerlijk wakker op te staan. Vandaag staat er vanalles op het programma alleen weet ik nog niet wat. Dat zal de dag wel uitwijzen. Een vriend uit Nederland komt een weekendje Antwerpen ontdekken en ik zal hem daar wel even in gidsen… ik zal proberen mijn chauvinisme te temperen. Enfin, ik zal nu maar eerst beginnen met het gras af te rijden!

in Lifelog

Leave a Reply