10/10 2006

Euh

3

Aan de sukkels die deze ochtend vanvoor op den E19 reden: Get your foot of the brake, dammit! ‘t is toch waar zeker, het zevert een beetje uit de hemelpoorten en plots gaat iedereen op zijne rem staan en doe ik er weer 1,5 u over om 40 km te overbruggen. De File Reports duren gemiddeld 5 minuten en daarna melden ze ook nog doodleuk dat de Federale Politie staat te flitsen… ik weet ni hé maar ben ik nu den enigste die dat een beetje absurd vind?

in Lifelog

3 Responses to “Euh”

 • Soirée said

  Me dunkt da ge een beetje veel over die files begint te zagen.
  Hebde echt niets interessanter te vertellen ? :-)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Neen en over mijne roommate valt ook al ni veel te vertellen dus moet ik wel andere onderwerpen zoeken… ;-)

 • Soirée said

  Had u gewaarschuwd dat het ne saaien typ was !
  Ma ja, gij weet altijd alles beter …

Leave a Reply