9/10 2006

Waky Monday

0

Vanmoren is mij weer iets overkomen wat mij normaal gezien nooit overkomt, ik heb mij overslapen! Vandaag betekende dat dus dat ik 2 u later dan gewoonlijk wakker werd. Nochthans stond mijne wekkerradio aan en ingesteld op het juiste uur. Dus volgens mij besefte dat ding dat ik een beetje slaap moest inhalen en heeft ie mij lekker laten slapen tot mijn natuurlijke klok vond dat het genoeg was geweest. Met als gevolg dat ik ongewoon uitgeslapen was voor ne maandag. Ook weer eens een vreemde ervaring. Voor de rest was de dag wel een typische maandag dus nuttin’ to worry about. Onderweg naar huis een mooi kiekje geschoten van de ondergaande zon…

 

spijtig dat het niet goed tot zijn recht komt, in ‘t echt was het veel mooier. Maar ja ik moest ook een beetje letten op de auto’s voor mij hé. Den "Autoroute du Travail" is ‘s avonds nu niet bepaald een winkelwandelstraat. Net nog ‘snel‘ nog iets gaan eten in de Wattman en voila, de rest van de avond wordt rustig in de zetel doorgebracht.

in Lifelog

Leave a Reply