8/10 2006

Sunday’s @ Ease

2

Man man, ‘t was nog eens een "Sunday’s @ ease" zoals ik ze een jaar geleden elk weekend had. Deze morgen opgestaan met een kater  om ‘U‘ tegen te zeggen. Gisteren laat op de avond, allé om half twee ‘s nachts, nog een uurtje gaan luisteren naar de dromen van de Antwerpenaren: met een pintje in de hand een beetje wegsoezen bij een stroom van dromen… tegen half drie was ik bijna in slaap gedommeld dus tijd om terug in actie te schieten. Dan maar naar Capital om ff nog een danske te placeren… tegen half zes had ik het daar ook wel gezien en was ik blij dat ik onder mijn donske kon kruipen. Toen ik mijn ogen weer open deed, dan was het zondag. Met ‘man en macht‘ heb ik mij tegen mijne kater verzet en ben direct het stad in getrokken in fijn gezelschap. Zoals altijd kom ik dan aan de Schelde uit… zonneke op de snoet, beentjes over de kade en heerljk wegdromen, beetje zeveren, … en zoals het een Sunday’s @ ease betaamt dient deze dan ook afgesloten worden in de "Dancing Chocolat"… Zo mogen de zondagen elk weekend geserveerd worden!

Bon, ondertussen ben ik gelijk ne plant in de zetel geploft. Vanavond rustig voor de buis hangen, een beetje de verkiezingsuitslagen volgen en vooral ni te veel bewegen… professioneel zetelhangen heet dat dan!

in Lifelog

2 Responses to “Sunday’s @ Ease”

 • NodesktopHero
  Twitter: nodesktophero
  said

  Hé couchpatatoe…je was beter mee gaan surfen… 1.5 m cleane golfjes, mooi weer, niet te koud…

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ik know maar ik had mijn board en wetsuit niet!

Leave a Reply