7/10 2006

Goede zaterdag

4

Opgestaan deze ochtend met eigenlijk geen flauw benul wat de dag zou brengen, dus rustig mijn ding thuis gedaan… rondlopen in mijne pyjama. Daarna rustig gaan ontbijten in de Wattman, wegens gebrek aan voeding in huis. En dan was ik toch eens benieuwd hoe het oude justitiepaleis er van binnen uitziet. Dus even naar "droom de stad" gaan luisteren naar de dromen van klein en groot, wereldverbeteraars en egocentrische geldwolven. Maar ‘t was wel iets speciaals dus ik denk dat ik vanavond nog wel eens even ga terugkeren in het laat. Gezellig met een dekentje luisteren in het donker naar andermans verlangens…
Ik heb trouwens vandaag al twee keer en goede daad gedaan. In het heengaan naar mijn ouders zag ik drie jongelui liften. Ik die dus meegepakt en der 15 km voor omgereden. Het waren leden van de KLJ en ze moesten op een voormiddag zo veel mogelijk dorpen bereiken en een foto maken van het gemeente bord. In mijnen tijd gingen we nen broodzak halen als bewijs maar tegenwoordig zijn de jeugdbewegingen ook al gedigitaliseerd… ‘t Kan ook aan de KLJ gelegen hebben hé, der ga toch niks boven de scouts hé! En in het terugkomen van mijn ouders stond er ne gast te liften die naar de Roosevelt moest, ook niet direct op mijn route maar als ik voor den ene kan omrijden dan kan ik da voor den andere ook. Die gast werkte trouwens superhard: als verkoper en had dan nog eens zijn eigen grafisch bureau… in opstartfase nog maar hij werkte wel 7 op 7. ‘t Is altijd boeiend om met wildvreemden te spreken en te zien wat hun bezighoudt…

in Lifelog

4 Responses to “Goede zaterdag”

 • Tsss, de scouts.. Er gaat niets boven de KSA.

 • dosci said

  als je’n clubje van toffe jongens ziet, en je hoort van ver reeds een vrolijk lied….

  ‘t is KSA

  grtz ;)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  :-)

 • 10y said

  Hi sweetie!

  Droom de stad was zalig hé! jaja, zaterdag was wel een topdagje! Olé
  en de vette capitalparty was ook ni slecht!
  en trouwens: KSA rocks! heb jaren in de ksj gezeten (voor dudes en dudettes samen!)
  ciaokes

Leave a Reply