6/10 2006

Kale reis

1

‘t Was weer een gezellig feestje op den "Autoroute du travail" potdicht stond die, blijkbaar waren er twee auto’s frontaal op elkaar gereden. Dat moet ge mij toch eens uitleggen hoe ge op den E19 frontaal op elkaar kunt rijden. En ik had al zo een lichtbruin vermoeden toen ik aan Mechelen Zuid kwam dat het niet pluis was. Een geniale inval schoot mijn beneveld brein binnen: Alternatieve Route, Touristische Route!! Afslag Mechelen Zuid genomen en dat was meteen een koude douche, ik was den afrit nog niet af of ik stond al stil. Enfin, ik heb er dus 1,5 uur over gedaan over hetzelfde stukje dat ik gisteren in 30 min heb gedaan. Wat hebben we dan geleerd: als ‘t vast staat op de E19 dan staat het overal vast… take the pain, blijf in de file staan en kijk naar de schoon vrouwen in de auto’s naast u!

in Lifelog

One Response to “Kale reis”

  • Soirée said

    Maar als je kijkt, doe het dan wel discreet,
    want de eerste vrouw die in de file terug lacht
    moet ik nog steeds tegenkomen …
    Die zijn er véél te weinig !

Leave a Reply