3/10 2006

i-mobiel

2

Ben dus deze ochtend mijn GSM thuis vergeten. Ik dacht het nog gisteren toen ik hem in de oplader stak, dat ik hem niet mocht vergeten. Maar in mijn ochtend verdwaasdheid ben ik hem dus straal voorbij gelopen. En tegen dat ik het doorhad had ik al 3 kwartier file achter de kiezen, dan gade dus niet terugdraaien hé. In elk geval ben ik dus nu een beetje sociaal geïsoleerd…
De werken in onze straat gaan ook weer onverminderd verder, vanmorgen kwam één van die werkmannen tegen mij zeggen dat hij mijn nummerplaat had opgeschreven en aan de politie ging doorgeven. Ik stond begot tot kwart na zeven een beetje in de weg, ze waren zelfs nog niet begonnen met werken. Enfin, hij mag het doorgeven van mij, dan zal ik eens aan die flikken vragen waar ik in Godsnaam wel moet parkeren. ‘t Is toch waar zeker! En als ik toch een boete krijg dan graaf schup ik elke nacht de putten die zij opengooien weer dicht. Jaja, ik zal een heus vat der Danaïden in mijn straat maken! Mark my words!

in Lifelog

2 Responses to “i-mobiel”

 • Renegade said

  Heu
  Hoe graaft ge een put dicht??

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  door in den berg die ernaast staat u spade te steken

Leave a Reply