3/10 2006

Dromen

0

Wat is er nu mooier dan dromen, verlangen naar, … alles draait toch om het ideaalbeeld dat we nastreven en trachten te realiseren. Hoe klein ze ook zijn, hoe onmogelijk ze klinken: of het nu om liefde, vakantie, een idee of weet ik wat dan ook gaat we doen het gewoon allemaal. Lijkt het je ook niet leuk om eens te weten waar andere mensen van dromen? Misschien deel je wel een droom… misschien loopt er ergens wel een even verloren zieltje rond… Enfin, dit weekend gaat er in het oude Justitie Paleis van Antwerpen een "dromenverhalenbundel" door. Gedurende 48 u vertellen bekende en minder bekende gezichten de dromen van mensen uit Antwerpen. Deze zijn verzameld gedurende een paar maanden en je kan ook nog steeds je droom doorsturen via de website, de mijne staat er ook ergens tussen. Vrijdag avond om 8 u start de droommarathon en deze eindigt pas zondagavond… Droom zacht zou ik zo zeggen of neem al een sneak preview in andermans dromen!

in Lifelog , Stuff

Leave a Reply