2/10 2006

Workin’ Day

0

Het was weer eens pijnlijk om zo vroeg op te staan voor de eerste werkdag. En dan krijgt ge direct al op den "Autoroute du Travail" en leuke file te slikken. Vertraging in Kontich door een ongeval en de standaard "embouteillage" ter hoogte van Mechelen. Maakt (voorlopig ) niet uit: ik heb toch ‘s ochtends een uurtje nodig om wakker te worden dus dan kan ik die net zo goed in de auto doorbrengen dan al met ne vooze kop op ‘den bureau‘ te zitten.
Aangekomen op het werk: Twee weken gelden had ik mijne laptop binnen gedaan bij onze IT vrienden zodat ze 14 dagen den tijd hadden om dat ding weer up and runnin’ te krijgen. In Holland hadden ze er sowieso al een soepke van gemaakt dus het ding moest volledig gereanimeerd worden. Ik dus Blij ende Gezwind om half negen mijne laptop gaan halen… dikke vette njet dus: ze moesten er nog aan beginnen. Allé, ze hebben dan wel alle zeilen bijgetrokken en tegen de middag was ik weer operationeel… maar toch. Bon, voor de rest staat er niet veel zaaks op het programma, mijne roomie gaat koken voor mij vanavond en vermoedelijk dat ik daarna een panda-avondje (tam in de zetel dus) ga inlassen. Ik moet Prisonbreak nog zien van gisteren… dat zal ‘t zijn!

in Lifelog

Leave a Reply