1/10 2006

Essenza Del dipfico

0

Het leven begint weer zijn gewone gangetje te gaan. Vorige week, de eerste week dat ik terug in Antwerpen woonde,  was ik eigenlijk helemaal de kluts kwijt. Alles wat ik op de planning had staan werd steeds opgeschoven en ik vond mijnen draai maar niet, doolde een beetje tussen alles in. Maar ondertussen heb ik mezelf weer terug gevonden en ik voel me weer kiplekker. Dat bewijzen de nachtelijke escapades van de voorbije vier dagen. Voel me prima thuis in de nieuwe crib en weet weer waar ik de meerwaarde kan vinden: in mezelf en mijn omgeving. Heb weer een aantal nieuwe mensen leren kennen en das altijd fijn: hoe meer zielen hoe meer vreugd. Enfin, vanaf morgen terug aan het werk en eigenijk is dat wel goed, te veel vrije tijd is ook niet echt alles. Ben er volledig klaar voor om er voor te gaan… Alleen mag ik het dan vanavond in Petrol niet te laat maken hé, maar dat zijn zorgen voor straks of morgen! Genoeg gezeverd, allemaal naar de Gedempte Zuiderdokken voor 0110… HUP!

in Lifelog

Leave a Reply