29/9 2006

Studentik(r)oos(t)

2

Zo dus gisteren naar Petrol geweest om te kijken naar het hysterisch gegil van Discobar Galaxy, op zich was het wel leuk ware het niet dat er echt g i g a n t i s c h veel volk was. Persen tussen zwetende lijven en dronken studenten dat was weer even geleden. Een klein melancholisch gevoel overviel me: die onbezonnen studententijd, "zucht"! Maar uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat het nu eigenlijk veel beter is: geen complex sociaal leven meer en alles is veel eenvoudiger nu. Je weet wie je bent en hoeft je niet te bewijzen door testosteronisch of oestroganistisch gedrag te vertonen. En ‘t voordeel is dat we nog altijd naar studentenfuiven kunnen gaan hé… ‘t is maar een kwestie van instelling en vooral heel onozel onnozel doen en dat gaat me nog steeds héél goed af! .Voor de rest van het weekend ga ik het maar even rustig aan doen en dan zondag der nog eens een goei lap op geven!

in Lifelog

2 Responses to “Studentik(r)oos(t)”

  • Soirée said

    Misschien had ge beter wat langer gestudeerd.
    Onnozel is met 2 “n”‘s …
    :-)

  • alexis said

    auw….

Leave a Reply