28/9 2006

Vrije tijd… :-)

2

Ooowkay, gisteren nog een klein stappeke gaan zetten op presoiree, lang geleden dat ik nog eens lekker uit mijn dak ben gegaan (denk ik) maar daar lukt het me steeds. Anyway, aangezien ik er deze ochtend vroeg uit moest om nog wat spullen te verhuizen en dat met ne kater niet zo vlot gaat, heb ik mezelf de rest van de dag maar een beetje vrijaf gegeven… weer een boekje gaan halen en wat in de zon voor ‘t museum gezeten. Straks even gaan kijken op de gedempte zuiderdokken, ‘t is daar StuDay dus volk en sfeer genoeg om eens naar te kijken en misschien daarna ff op Petrol kijken. Toch heerlijk zo vakantie zenne! Ondertussen heeft ondernemend Antwerpen hier echt een Archeologische site uit de grond gestampt… de chaos is niet meer te overzien. Met wat geluk kan er nog net nen auto door ‘t straat en op parkeren moet ge al nimmer hopen, alle vrije plaatsen zijn toch al bezet… enfin, ik word er knettergek van.

in Lifelog

2 Responses to “Vrije tijd… :-)”

 • Soirée said

  Soirée Says:

  Zalig diene foto vant straat !!
  Als ge vanavond nog laat gaat stappen
  gaat da weer een leute worden als ge thuiskomt.
  Wedden da ge der langer over doet om een parkeerplaats
  te zoeken dan ge op stap zijt geweest ?
  Om van boetes en/of takelingen nog maar te zwijgen… )

  Good luck Dipfico !

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Hihi, ben slim geweest en heb mijnen auto ergens laten staan. Da wordt morgen dus weer een fijne ochtend wandeling :-)

Leave a Reply