27/9 2006

Waky Wednesday

1

Moehahaha, de veldslag is al gewonnen. Met behulp van mijn BioChemisch wapenarsenaal was er geen mug te bespeuren in mijn slaapkamer. Ik hoop dat ze allemaal een pijnlijke en lange dood zijn gestorven. Na mijn kamer grondig geïnspecteerd te hebben op die rotbeesten en mezelf er van vergewist te hebben dat er géén enkele was ben ik vrolijk in mijn bedje gekropen. Ik keek uit naar een heerlijke lange nacht om te slapen als een zwijn. Maar helaas hoorde ik deze ochtend de werkmannen beginnen aan onze straat en aangzien ik aan de verkeerde kant geparkeerd stond moest ik dus om 7u50 uit mijn bed rollen om als een zombie naar buiten te strompelen en mijn wagen te verzetten. Levensgevaarlijk was dat, alle chance dat er geen volk op straat was want ik had ze garantie verpletterd. Maar ‘t is wel fijn om dan wer heerlijk in je bedje te kruipen en verder te slapen…
‘t Is trouwens prima dat ze hier in ‘t stad overal werken doen om den boel wat op te fleuren of te verbeteren maar in godsnaam kunnen ze niet wat preciezer zijn met hun verbodsborden. Mijn wijk en drie omliggende wijken zijn al 2 weken gewoon onparkeerbaar terrein omdat de mannen ven ‘t stad ergens in de loop van de maand en putteke gaan graven. Ik zal is nen brief naar de Patrick schrijven, ‘t zal veel helpen…

in Lifelog

One Response to “Waky Wednesday”

 • Virg said

  Helabakes!!!

  Nog niets geschreven over gisteravond??
  Lang geslapen en dan gaan helpen verhuizen?

  Hopelijk niet te veel lawaai gemaakt deze morgen..twas efkes pikpik in de ogen, maar ondertussen klaarwakker en nu zitten we hier op het werk sangria te drinken…met hapjes…ons afscheidscadeautje. gezellig!

  Groetjes
  BTW..foto van ons al op de site gezien?? ;-))

Leave a Reply