26/9 2006

Webstek Anarchy

5

Ik las laatst in de Focus Knack iets over de nieuwe website van Soulwax. Vol lof en bewondering prezen zij de design aan. Back to the roots of the net stond er… Maar euh ik had enkele dagen ervoor toevallig die site opengegooid in mijn browser en kon er kop noch staart aan krijgen: onoverzichtelijk, lelijk, chaotisch en al wat je maar wil… Ik hou het graag sober en overzichtelijk. Maar ‘Les goutes et les couleurs on ne discute pas‘ enfin, oordeel zelf maar: www.soulwax.com

in Opinion , Stuff

5 Responses to “Webstek Anarchy”

 • alexis said

  …is dit nu het nieuwste van het nieuwste???? hmmmmm doe mij “Dipfico’s daily” maar!!! :-)….

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  kijk, dat horen we graag :-)

 • renegade said

  en t is les gouts et les couleurs ne se discuttent pas

  schreifvauten onder voorbehoud

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  goh, ik dacht al dat ge dood waart. Of dat ge u evil side eindelijk had uitgedreven. Maar nee hoor! Renegade is back on track!

 • renegade said

  Renegade is sinds vorige nacht terug uit congé
  vandaar de stilte! :p

Leave a Reply