26/9 2006

Modebewust(er)

4

Holy Moly, als ge zo wat vrije tijd hebt das echt niet goed voor mijnen buidel. Heb de voorbije dagen nogal wa geld uitgegeven en ‘t had vandag niet veel gescheeld of ik had mijn maandbudget al op gesoupeerd. Alle chance dat ik vergezeld was van mensen die mijn een beetje kennen en weten dat ze mij moeten temperen… In ieder geval heb ik wat ideetjes opgedaan en kan ik nu eens uitkijken naar de prijselijkere versie ervan.

Ik heb alleen mijn zinnen gezet op bovenstaande jas en die gaan ik toch wel halen. " ‘t Grote voordeel van die jas is dat ge er heel volwassen uitziet, dus dan moet ge u zo al niet gedragen. Kunde lekker onozel doen! " aldus ne maat… klinkt prima toch! Enfin, ons moeder vond toch al dat ik wat modebewuster door het leven moest gaan, dus moet ik misschien daar eens gaan aankloppen hé. Ge weet nooit wat er uit de bus komt hé…

in Lifelog

4 Responses to “Modebewust(er)”

 • In nederland vonden we dat je er nogal onnozel uit zag….

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ge hebt het precies wel druk daar hé!

 • NodesktopHero
  Twitter: nodesktophero
  said

  Ga eens kijken in de zeemanshop op’t falconplein. Daar hebben ze “de echte” onverwoestbaar zeemans-spul

 • alexis said

  … of ik werk gewoon heel snel… btw.. het is weer bijltjesdag..

Leave a Reply