24/9 2006

Allrighty

2

Eindelijk, maar dan ook eindelijk heb ik heel mijn muziekcollectie weer up and running "comme il faut". Al mijn oude muziek stond enkel nog op mijn oude mini iPod. Ondertussen had ik mijn iPod video ook al weer volgepropt met hetgeen ik nog voorhanden had. Maar ik miste enorm veel nummers die moeilijk te vinden zijn etc… FF zitten zoeken op het net en uiteindelijk een programma gevonden dat je Playlists of Library helemaal terugcopieert naar je iTunes. Dit fijne proggie luistert naar de naam iPodRip, best application ‘ever’! Bon en toen alles weer mooi up and running was heb ik ineens van de mogelijkheid van iTunes 7 gebruikt gemaakt om alle AlbumArt te downloaden. Mooi functie maar helaas werkt die niet voor alles. Dus ik heb voor heel wat tracks manueel de juiste albumtitel gaan opzoeken en dan weer geupdate. Maar nu een paar uurtjes later ziet het er allemaal prima uit! Dipfico is happy!

in Music

2 Responses to “Allrighty”

 • dosci said

  mooie feature,

  spijtig dat ie enkel werkt voor mensen met ‘n iTunes-store-account…

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Idd, maar die kunt ge in principe gratis aanmaken als ge beschikt over een visa kaart.

Leave a Reply