23/9 2006

Brainless Saturday

1

Gisteren had ik zo blijkbaar precies wel zin in een pintje dus ben ik zo een beetje op ‘t Zuid wa pintjes gaan drinken. Maar holy moly, heb vandaag de hele dag met nen dijk van ne kater rondgelopen, ben even te voet naar ‘t Zuid gelopen om mijnen auto te gaan zoeken maar elke stap was als ne moker op mijne kop. Ik was al blij dat ik mijn voiture heb terug gevonden. Al mijn "grootse" verdere plannen heb ik opgeborgen in de kast met "goede ideeën voor later" en heb de namiddag al hangend in de zetel doorgebracht, wat op zich een heerlijk tijdverdrijf is. En vanavond, tja dat zien we wel weer

in Lifelog

One Response to “Brainless Saturday”

  • alexis said

    doet altijd goed… als ik lees dat anderen ook een klapper van een kater hebben…. mooi!

Leave a Reply