22/9 2006

Layback

0

Ik weet het, ik heb met dit heerlijke weer nog vakantie en jullie niet. En ja, ik zou er gewoon over moeten zwijgen maar helaas lukt me dat niet. ‘t Is zo een heerlijk weer en het bruist hier zo lekker in de stad. Gisteren heb ik nu eens echt professioneel niks gedaan.  Ben op de middag de Knack gaan kopen en heb me op het plein voor het Museum van Schone Kunsten geplaceerd op die ronde banken daar, u weet wel. Met mijn gezicht in de zon, verdiept in de lectuur. Af en toe opkijkend om het vrouwelijk schoon te bekijken, eb en vloed in het plaatselijke vijverke te ervaren, de hoogtewerkers hun werk en beetje bestuderen, … Heerlijk, ik heb er geen ander woord voor!

Gisteren ook nog eens een joekel van een spin tegengekomen. Ik heb het zo niet met die beesten en vooral het geluid dat deze rakker maakte toen ik hem verpletterde onder mijn hand was niet te pruimen. Ik heb er in de rapte een onduidelijk fotoke van gemaakt.

in Lifelog

Leave a Reply