22/9 2006

Groen!(?)

2

Uit de krant:

Diederik Vandendriessche, provinciaal lijsttrekker van Groen! in het district Boom-Kontich, onderneemt dit weekend een poging om het wereldrecord folders bussen van zijn partijgenoot Tom Caals te verbreken. Hij wil het 25 uur lang volhouden.

‘t Kan aan mij liggen hé, maar zou hij als Groen! Lijsttrekker niet beter in de kijker trachten te komen met een milieuvriendelijke manier om "propaganda" te maken voor zichzelf. Die mens gaat nu op 25 u zoveel mogelijk folders (omgekapte bomen in kleine formaat met bedrukking op) dumpen bij de mensen. Lijkt me niet echt een miliubewuste actie. Ten eerste is het verspilling van papier, want 90% van de mensen ramt die dingen toch meteen in de vuilbak, al dan niet gesorteerd. En ten tweede zijn er voor zijn "egotrippende recordpoging" veel boompjes gesneuveld. ‘t Kan zijn dat ik het verkeerd zie hoor… maar volgens mij ist niet helemaal kosjer met de Groen! ideologie.

in Opinion

2 Responses to “Groen!(?)”

Leave a Reply