20/9 2006

Day Off #3

1

Weer een heerlijk ontspannen dagje achter de rug, ben dus niet om 4u moeten opstaan, wat op zich wel welkom was… dus een beetje uitgeslapen. Vandaag ben ik, u gelooft het nooit en ik ook niet, eens een initiatieles golf gaan volgen. En ik moet toegeven dat het eigenlijk wel leuk was, de voldoening die je krijgt als je dat balleke juist raakt en dan 120m ver vliegt is best wel bevredigend. Maar of het nu echt iets voor mij is dat moet ik nog even uitzoeken. Geef me voorlopig nog steeds maar een surf of snowboard.
Op weg naar huis was mijn verbazing nogal groot toen ik de Leien opdraaide en naast deze camionette stond:
Nogal chance dat ik ne gematigde mens ben, maar ik kan mij voorstellen als da buske ne shortcut door de Provinciestraat neemt dat er uiteindelijk alleen nog een wiel overblijft. Vlaams Belang voor een Leefbaar Vlaanderen: hoe verzinnen ze het toch!
Ben ook even mijn nieuw squashracket gaan testen maar het ding heeft de vuurproef niet echt doorstaan: één klein, nou ja klein, tikje tegen de wand en ge kunt het ding al als pollepel gebruiken. Maw dat ding staat al zo scheef als ‘t maar kan zijn! ‘t Squashen wees trouwens nog maar eens uit dat het wéér slecht gesteld is met mijn conditie… gaan we dus iets gaan doen hé.
Bon, ik gaan een pintje pakken…

One Response to “Day Off #3”

  • goh, als ik zon busje zou tegenkomen vrees ik dat ik mij niet echt zou kunnen tegenhouden.
    Toen er een flaaier van Vlaams Belang in mijn postbus stak werd ik al hysterisch.

Leave a Reply