19/9 2006

Lazy Tuesday

4

Bon, we hebben al 2 dagen heerlijk vakantie. Door omstandigheden is Frankrijk niet doorgegaan maar alternatieven genoeg… Vandaag echt nog eens gaan genieten van het leven en vertoeven in Antwerpen. Goh, wat heb ik dat gemist… Maar 100% tijd voor mezelf is echt een must en ik geniet er met volle teugen van… gewoon even mijn eigen flow volgen: mensen zien wanneer ik dat wil en lekker cocoonen whenever I feel like it. Ben een nieuw squashracket gaan kopen  want het is dringend tijd me weer sportief te gaan uitleven! Verder even aan het museum van Schone Kunsten wezen terassen en tot mijn grote verbazing was daar nu in plaats van een grasveld ne grote plas… bizar maar het wordt wel iets mooi denkelijk.

En ik heb in de Zurich den beste koffie verkeerd "ever" gedronken… met een honingkorstje erop nogwel,  das dus voor herhaling vatbaar. Bon, ik ga maar is in mijnen tram kruipen want ik moet er om 4u uit om naar Charleroi te rijden.

in Lifelog

4 Responses to “Lazy Tuesday”

 • jos vorkmans
  Twitter: nodesktophero
  said

  Monday night squash club is er nog steeds hé ;)

 • missy_l said

  museumplein heeft eindelijk het 7 jaar geleden beloofde “watervlak” er zit een systeem in dat een eb-en-vloed effect heeft, als je er voorstaat zie je om de zoveel minuten de weerspiegeling van het museum in het water of, als het fontein leeg is, in de koperen onderkant.

 • alexis said

  “museumplein heeft eindelijk het 7 jaar geleden beloofde “watervlak” er zit een systeem in dat een eb-en-vloed effect heeft, als je er voorstaat zie je om de zoveel minuten de weerspiegeling van het museum in het water of, als het fontein leeg is, in de koperen onderkant.”

  Zo leer ik nog eens wat over antwerpen… Nog wel op Dipfico’s daily….

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ik leer hier zelf ook nog eens bij dus!
  @ Squash on monday wil ik wel terug oppikken. zal ik eerst wel aan de conditie moeten werken… alhoewel, als ik naar de gemiddelde lefttijd van de tegenstanders kijk ;-)

Leave a Reply