18/9 2006

0110 – Petrol

2

Blijkbaar is er op 0110 ook nog een vet feestje in de Petrol:

AFTERPARTY 0110 [0110.BE]
0110 is concerten voor verdraagzaamheid, tegen racisme, tegen extremisme en tegen zinloos geweld. Concerten in Antwerpen, Gent, Brussel en Charleroi. In Antwerpen (gedempte Zuiderdokken) dEUS, Clouseau, Zita Swoon + guests, Wannes van de Velde en Douzi.

Voor de afterparty slaat 0110 de handen in mekaar met 5 voor 12.
Vanaf 22u kan u de beentjes gaan uitslaan in Muziekclub Petrol en dansen voor verdraagzaamheid tot in de vroege uurtjes.
Net als ‘s middags, kunnen we rekenen op Belgium’s finest achter de draaitafels:

THE GLIMMERS [The Glimmers]
Belgium’s finest: Dirty minds Mo & Benoelie hebben in de Belgische dance-scene alles gezien en meegemaakt. Niet alleen briljant als dj’s maar ook als makers van mixcompilaties: "The Glimmers" [Eskimo 2004] en "DJ Kicks" [K7! 2005]. Draaien alles van Alan Vega, Sylvester en The Residents tot Liquid Liquid, Peaches en Kerri Chandler.

CJ BOLLAND [ CJBOLLAND.COM ]
Veteraan van de Belgische dance-scene, ooit 1 van de paradepaardjes van R&S Records. Zijn producties gaan van rave en techno tot electropop (Magnus, zijn duo-verbond met Tom Barman). Was ook de man die het dEUS-epos "Nothing Really Ends" mix-gewijs in goede banen leidde. Verwacht hier een ouderwetse set stompers.

RAPHAEL [DOZER.BE]
Raphael, aka broer van STIJN, lid van het muzikale collectief dOZER en de primus inter pares van de Antwerpse electro-dj’s. Draait in zijn vrije uurtjes ook jazz en andere analoge deunen.

MURDOCK [ STUBRU.BE ]
Houdt zijn mixen strakker dan het corset van Missy Elliott. Lijdt hevig aan "Jungle Fever" bij StuBru, schuimt van noord naar zuid de festivals af en de planeet over en is aldus België drum’n'bass-ambassadeur bij uitstek.

TLP [ STUBRU.BE]
Vaste waarde in het Belgische clubcircuit, maker van StuBru’s Bounce, resident van Culture Club en regular op ieder zichzelf respecterend hiphop-, ragga- en R&B-evenement te velde.

HERMANOS INGLESOS [HERMANOSINGLESOS.COM ]
Splinternieuwe residents van Culture Club, in 2004 winnaars van de Diesel-U Music award en in die 2 jaar uitgegroeid tot Dj-Duo met hoofdletters D. En dat alles onder het motto "we play what we like and we like what we play".

MYSTIQUE [DJ mystique world]
Deze half-Afrikaanse, Antwerp-based jonge snaak maakte de laatste jaren het mooie weer van Café d’Anvers via Club Geluk tot op Laundry Day en Eskimo. Verwacht een vette doch makkelijk verteerbare urban mix van hip hop, r&b en groove.

 

in Lifelog

2 Responses to “0110 – Petrol”

Leave a Reply