16/9 2006

Met twee wielen op je gezicht

2

Blijkbaar roept Segway zo’n 23.500 modelen terug omdat er een software foutje in zit. De tweewieler voor de luie medemens gaat soms gewoon achteruit rijden terwijl ie vooruit moet. En dat heeft naar het schijnt al geleid tot lelijke valpartijen. En dan te bedenken dat de Antwerpse politie die dingen ook gaat aanschaffen… dat wordt lachen de volgende keer als ze achter(uit) één of andere winkeldief rollen.

Via

in Stuff

2 Responses to “Met twee wielen op je gezicht”

  • Arno said

    Hey Niko,

    Sorry dat ik er vrijdag niet was…

    We spreken gauw wat af in oktober..

    Arno (ook namens San)

  • Je cartoon zegt het helemaal. Alle politiediensten kopen maar Segways, terwijl je er wettelijk gezien niet eens me op de openbare weg mag…

Leave a Reply